„Съобразявай се малко, защото ще реша, ще те намеря и

...
„Съобразявай се малко, защото ще реша, ще те намеря и
Коментари Харесай

Динко нападна блогърката Татяна Кристи: Умряло куче! Аз да не съм травестит да се занимавам с теб!?

„ Съобразявай се малко, тъй като ще реша, ще те намеря и ще ти направя живота черен”. Това е част от опасността, която блогърката Татяна Кристи получава като гласово известие във Facebook. Твърди, че опасността идва от Динко от Ямбол.

„ Ловецът на бежанци” бил подразнен от сатирично видео, снимано от Татяна Кристи, в което тя влиза в ролята на „ новата приятелка” на Динко, която изяснява, че той в никакъв случай не би бил жена без причина, а недоволствата на предходната му другарка са неоснователни.

„ Получих опасността на 12 юни”, съобщи пред Нова телевизия Татяна Кристи. „ Не го споделих незабавно, тъй като смятах да се обърна към полицията и прокуратурата, нямах желание да го върша обществен. Но в подтекста на това, което се случва в страната, с тази ежедневна експанзия, взех решение, че е добър момента да споделя и този файл”, съобщи още Татяна Кристи.

„ Правя сатирични видеа от доста време, които отразяват политиката и обществените новини”, съобщи още Татяна Кристи.

Динков Вълев отговори, че не познава дамата и попита би трябвало ли да основава всеки, който е обидил. "Това, че по този начин й изнася, е неин проблем ", добави Вълев и съобщи, че Татяна Кристи е едно попово прасе.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР