Съобразно волята на световната звезда на висшата мода Карл Лагерфелд,

...
Съобразно волята на световната звезда на висшата мода Карл Лагерфелд,
Коментари Харесай

Карл Лагерфелд бе кремиран

Съобразно волята на международната звезда на висшата мода Карл Лагерфелд, който умря във вторник на 85-годишна възраст, неговите тленни остатъци са били кремирани в петък във Франция, оповестява сп. "Клоузър ", представено от Българска телеграфна агенция.

Кремацията се е състояла в Нантер, покрай Париж, в наличието на дясната ръка на дизайнера Виржини Виар, която ще го наследи като креативен шеф на сбирките на "Шанел ".

На траурната гала са участвали също генералният шеф на компанията LVMH Бернар Арно и принцесата Каролина Монакска. Приживе Кайзер Карл твърдеше с възприятие за комизъм, че би "предпочел да почине пред това да го погребат ". Той намирал за извънредно да се спънка в краката на живите с тленните си остатъци.

Дизайнерът на няколко пъти бе изказвал желанието след гибелта си да бъде кремиран. Според последната воля на Лагерфелд неговият прахуляк би трябвало да се причисли в специфична урна към този на Жак дьо Башер, дендито, което беше неговата огромна обич и който умря от СПИН през 1989 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР