Саня Борисова сподели, че в момента поддържа добри отношения с

...
Саня Борисова сподели, че в момента поддържа добри отношения с
Коментари Харесай

Саня за Ники Илиев: Не се разделихме дипломатично

Саня Борисова показа, че сега поддържа положителни връзки с някогашния си обичан Ники Илиев. " Със сигурност не се ненавиждаме. Останахме с положителни усеща един към различен и това е избор и от двете страни. Ако би трябвало да съм откровена, нашите връзки напълно не бяха толкоз дипломатични при самата разлъка. Но значимото е, че на този стадий към този момент сме в положителни връзки ", сподели звездата в изявление за " България през днешния ден ".

35-годишната актриса изрично отхвърли да има забъркан трети човек в раздялата им. Тя също по този начин показа, че е научила скъпи уроци от брачна половинка си. " Много неща научих от него (Ники Илиев, бел. ред.). Даже не знам дали ще има място да ги опиша. Той е доста уравновесен, доста въздържан. Това е нещо, което взех от него. " На въпрос дали има нов мъж в живота й, Саня показа, че към момента не е подготвена за връзка.

" Още не съм сигурна, че съм отворена за нова връзка. Други са целите ми на този стадий. По-скоро съм в интервал, в който желая да опозная себе си, а не толкоз да се видя във връзка, в която още веднъж да се изгубя. "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР