Саня Борисова сподели, че в момента поддържа добри отношения с

Саня Борисова сподели, че в момента поддържа добри отношения с ...

Саня за Ники Илиев: Не се разделихме дипломатично.Саня Борисова сподели, че в момента поддържа добри отношения с бившия си любим Ники Илиев. "Със сигурност не се мразим. Останахме с добри чувства един към друг и това е избор и от двете страни. Ако трябва да съм откровена, нашите отношения съвсем не бяха толкова дипломатични при самата раздяла. Но важното е, че на този етап вече сме в добри отношения", каза звездата в интервю за "България днес".

35-годишната актриса категорично отрече да има замесен трети човек в раздялата им. Тя също така сподели, че е научила ценни уроци от съпруга си. "Много неща научих от него (Ники Илиев, бел. ред.). Даже не знам дали ще има място да ги опиша. Той е много балансиран, много сдържан. Това е нещо, което взех от него." На въпрос дали има нов мъж в живота й, Саня сподели, че все още не е готова за връзка.

"Още не съм сигурна, че съм отворена за нова връзка. Други са приоритетите ми на този етап. По-скоро съм в период, в който искам да опозная себе си, а не толкова да се видя във връзка, в която отново да се загубя."

Източник: marica.bg