Саня Борисова щеше да умре от глад, ако не беше

...
Саня Борисова щеше да умре от глад, ако не беше
Коментари Харесай

Сестрата на Саня Борисова я издържа, уредила рекламни договори на разведената актриса

Саня Борисова щеше да почине от апетит, в случай че не беше нейната сестра, уверени са хора от родния на актрисата град Видин. Вече близо 2 години тя се чудела по какъв начин да свързва двата края, откакто мъжът й Ники Илиев решил да постави завършек на брака им. Благодарение на сестра си обаче съумяла да се отлепи от дъното.

Както нормално става с дамите, които градят кариера с помощта на мъжете си, рецесията в персоналния живот на Саня бързо довела и до сериозен финансов срив. Дълго познатите на актрисата се чудели от какво живее тя, откакто роднините на някогашния й брачен партньор отрязали всички контакти с нея и я оставили без работа. Оказва се, че главният й източник на приходи сега е нейната сестра Ирена, която е манекенка в Дубай. Момичето изкарвало луди пари от реклами на международно известни компании. Това проличава от първокласния метод на живот, който показва. Говори се, че лети единствено в първа класа и то с арабските авиолинии, които се славят като най-луксозните в света. Редовно е посетител на празненства на фешън марки като „ Шанел ” и „ Версаче ”, а в България идва рядко, единствено за къси срещи с роднините. Със Саня обаче поддържали тясна връзка посредством обществените мрежи и всякога, когато си звънели, пишман актрисата се оплаквала, че няма работа и е на алено.

В последна сметка Ирина, която в Дубай е известна като Рене, задействала връзки, с цел да извади сестра си от дупката . Уредила й три контракта за реклама като инфлуенсър. В момента Саня е ангажирана да пуска в обществените мрежи фотоси с продуктите на трите компании, за което получавала възнаграждения. Това обаче надалеч не бил главният й източник на приходи. Всъщност парите, с които живеела, идвали най-много от извоюваното от сестра й. „ Саня от дълго време е на хранилка при Ирина. Тя й праща най-малко по 2000 лв. всеки месец, настрана я подрежда със скъпи облекла, обувки и козметика, които получава като манекенка от разнообразни компании. Но Саня отново не е удовлетворена ”, настояват хора от Видин.

Бившата госпожа Илиева не желала подаяния, а мечтаела сама да натрупа пачки по образеца на сестра си. Напоследък тя се е отдала на опити да става инфлуенсър, откакто никой към този момент не я желае като актриса. Освен това правела съществени напъни да пробие в арабския свят, където синеоките русокоски като нея са издигнати на фундамент. Засега обаче е доста надалеч от триумфа на своята родственица. Рене има близо 360 хиляди почитатели в Инстаграм, до момента в който тези на Саня са малко над 17 хиляди. Оттам и цената й като инфлуенсър е много незначителна, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР