Саня Борисова потвърди пред последователите си, че се измъчва след

...
Саня Борисова потвърди пред последователите си, че се измъчва след
Коментари Харесай

Саня Борисова видимо тъгува след раздялата

Саня Борисова удостовери пред почитателите си, че се изтезава след раздялата с режисьора Ники Илиев.

Индиректно актрисата удостовери, че самодейността за развода е пристигнала от Илиев.

Саня споделя своя фотография, под която написа: “Когато те прострелят в сърцето, само че имаш силата да продължиш”. Към идната си фотография тя е написала: “Всичката обич от която се нуждаем е в самите нас”.

Името на актрисата в Инстаграм от няколко месеца е променено от “Саня Борисова Илиева” единствено на “Саня Борисова”. Самият Ники Илиев пък наскоро най-сетне публично удостовери, че със брачната половинка му към този момент не живеят под един покрив. Актьорът отхвърля да разяснява повече и само прецизира, че сега работата му е преди всичко.

По време на брака си, Саня и Ники се снимаха дружно в три кино лентата, режисирани от него – Чужденецът, Живи митове и Нокаут. Запознанството им също се случва на снимачната площадка. Двамата играеха брат и сестра в сериала Забранена обич. Сватбата им пък беше на 25 август 2012-а в село Лещен.

Говори се, че огромният препъни камък в 10-годишната връзка на двамата била ревността на Саня.

Сега, съгласно слуховете, Илиев има нова муза – актрисата Даяна Ханджиева. Връзката им била от началото на годината и Даяна даже към този момент се била нанесла в жилището на режисьора, което той делеше със брачната половинка си преди този момент.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР