Саня Борисова, която след ден ще гледаме в риалити формата

...
Саня Борисова, която след ден ще гледаме в риалити формата
Коментари Харесай

Саня: Оцелях след развода благодарение на сестра ми

Саня Борисова, която след ден ще гледаме в риалити формата „ Фермата”, показа, че е оживяла след развода с сътрудника си Ники Илиев, с помощта на поддръжката на фамилията си. Както Hotnews.bg към този момент писа, тя има по-малка сестра, с която е извънредно близка и която й била поддръжка в сложните дни предходната година.



В изявление за списание Eva Борисова е безапелационна: „ Миналата година, когато бях в сложен интервал в персонален и ненапълно професионален проект, оцених доста поддръжката от сестра ми и от фамилията ми. Винаги съм ги ценила, само че тогава ги преоткрих. Истината е, че претърпях огромен потрес и ми трябваше дълго време да се събера още веднъж. Приключих десетгодишен брак и работни връзки, в които влагах цялата си сила.

Така съм възпитавана, не толкоз от родителите ми, колкото в обществото се проповядваше, че дамата би трябвало да влага всичко в името на това съюзът сред нея и брачният партньор й да се развива. Когато се разделих с тези схващания, се почувствах преродена”.
Красавицата повдига завесата към персоналния си живот, като споделя и за родителите си. Баща й бил републикански първенец по самбо, след това и треньор, който възпитавал двете си щерки като момчета.

Като дребни Саня и сестра й Рене делели една легло и една стая и осъмвали като си приказват по женски. „ Първият ми умишлен спомен е от изписването на майка ми със сестра ми от родилното. Бях доста щастлива, че имам сестричка”, изяснява още Борисова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР