Саня Армутлиева е силно притеснена за родителите си заради коронавируса,

...
Саня Армутлиева е силно притеснена за родителите си заради коронавируса,
Коментари Харесай

Саня Армутлиева в ужас за родителите си заради коронавируса

Саня Армутлиева е мощно обезпокоена за родителите си поради ковид, разбра HotArena. 

Откакто страната ни е в наложено изключително състояние, тя се бои по какъв начин ще се развие животът й след пандемията. Саня не крие, че родителите й разчитат основно на нейните грижи и тя се бои за здравето им.

Армутлиева мисли и за брачна половинка си, който сега е надалеч от нея. Много километри постоянно разделят музикалната продуцентка и половинката й Тим, който е англичанин, само че отдавна му се постанова да пътува до берлин, където се занимава с научна активност. Саня постоянно е споделяла, че двамата живеят в непрекъснато пътешестване, с цел да са дружно. 

Коронавирусът обаче в този момент ги разделя за месеци - нещо, което тя не може да преглътне елементарно. Двете й дъщери - Маргарита и Алма, също са в чужбина. " Обикалям към килима, мисля за децата, които са дружно, само че не при мен, мъжът - на трета локация, отново не при мен, мама и баща - публично осиновени от мен, бизнесът - на части, екипът - в заплаха ", обезпокоеното споделя Саня в мрежата.

Като примерна гражданка тя стои затворена у дома и заобикаля срещи с доста хора. Музикалната шефка се пробва да поддържа духа на своите реализатори, които сега нямат участия и изяви. Само Дара е заета с присъединяване си в " Като две капки вода ", написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР