Сантиарните власти на Италия, които контролират мерките за борба срещу

...
Сантиарните власти на Италия, които контролират мерките за борба срещу
Коментари Харесай

Италия върна самолет със 125 човека на борда заради коронавирус

Сантиарните управляващи на Италия, които управляват ограниченията за битка против ковид, не позволиха през вчерашния ден следобяд на 125 бангладешци да слязат на римското летище Фиумичино.

Те дойдоха в 13 часа от Доха със аероплан на самолетната компания на Катар, като на борда е имало още 75 пасажери от други националности. След направения им тампон те са били позволени до чакалнята на аерогарата и според от изхода от проучването – позитивен или негативен – ще бъдат надлежно сложени под карантина или освободени. Докато 125-те жителите на Бангладеш отлетяха назад за Доха в 16 часа със самолета на „ Катар Еъруейс “.

Безпрецедентната до момента реакция на Нацианолния спешен щаб за битка против „ Ковид-19 “ е в цялостен унисон със заповедта от през вчерашния ден на министъра на опазването на здравето Роберто Сперанца за прекъсването на полетите от Италия до Бангладеш и назад. Причината за това е записания през последните две седмици рисков растеж на „ вноса “ на ковид от азиатската страна – шестима от всеки 10 пристигнали на Апенините бангладешци са се оказали с позитивна проба на проучването за болестта.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР