САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Съдия от окръжния съд на

...
САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Съдия от окръжния съд на
Коментари Харесай

Последната разпоредба на федералния съд благоприятства правото на носене на оръжие в някои обществени паркове в Ню Мексико

САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Съдия от окръжния съд на Съединени американски щати отстоява решението си да блокира елементи от заповед за публично здраве от Ню Мексико губернатор, който ще приключи правото на носене на огнестрелни оръжия в доста публични паркове в региона на Албакърки, с висящи обжалвания пред по-висш съд. остави в действие краткотрайна възбрана за огнестрелни оръжия на някои публични места в по-широк Албакърки, в това число множеството публични паркове.

Ригс по-рано заключи, че губернаторът Мишел Луджан Гришам към момента не е демонстрирала историческа традиция за възбрана на огнестрелните оръжия в публичните паркове или сходни региони в предишното, в отговор на дело от гражданин на окръг Торънс Джеймс Спрингър - просител в едно от няколкото правосъдни каузи, заведени против губернатора от бранители на правата върху оръжията.

„ Нашата позиция е, че това не е нещо, което се планува във втората корекция “, сподели юристът на Спрингър, А. Блеър Дън, аплодирайки заповедта на съдията.

Миналата година ам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР