САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Съдия от Ню Мексико разглежда

...
САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Съдия от Ню Мексико разглежда
Коментари Харесай

Съдия обмисля отхвърляне на обвинителния акт срещу Алек Болдуин във фаталната стрелба по оператора

САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Съдия от Ню Мексико преглежда настояването на Алек Болдуин да отхвърли обвинителния акт на огромното жури против него на планувано правосъдно съвещание в петък.

Обвинителният акт от януари упрекна Болдуин в непредумишлено ликвидиране при съдбовната пукотевица по операторката Халина Хътчинс на 21 октомври 2021 година във кино ранчо в покрайнините на Санта Фе.

Болдуин, основен артист и копродуцент на уестърна „ Rust “, се пледира за почтен по обвиняването и юристите му настояха за уволняване. Те твърдяха, че прокурорите са пренебрегнали разпоредбите на правосъдните заседатели, с цел да отклонят вниманието от оневиняващи доказателства и очевидци. Обвинението за непредумишлено ликвидиране носи оптималната присъда от 1,5 години затвор.

По време на подготовка, Болдуин е насочил револвер към операторката Халина Хътчинс, когато револверът е гръмнал, убивайки Хътчинс и ранявайки Джоел Соуза, режисьорът. Болдуин твърди, че е дръпнал ударника на револвера, само че не и спусъка.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР