Санта Барбара вече може да се похвали, че е дом

...
Санта Барбара вече може да се похвали, че е дом
Коментари Харесай

Меган и Хари си купиха дом в Санта Барбара - slava.bg

Санта Барбара към този момент може да се похвали, че е дом на три доста известни персони!

Принц Хари и Меган Маркъл изненадаха всички и взеха решение да се открият в град, който е на към 160 км. от Лос Анджелис. „ Херцогът и херцогинята се реалокираха в новия си фамилен дом през юли тази година “, споделя източник пред списание People. Той добавя, че двойката се надява съседите да уважат персоналното им пространство.

От Page Six пишат, че Хари и Меган желаят да отгледат сина си Арчи в колкото се може по-нормална среда, с цел да му обезпечат детството, което заслужава. Семейството се реалокира в Лос Анджелис по-рано тази година, откакто прекара известно време във Ванкувър, Канада. Внукът на кралица Елизабет II и брачната половинка му се отхвърлиха от кралското семейство в края на март.

Преди да се открият трайно в Санта Барбара, херцозите живееха в имението на Тайлър Пери в Бевърли Хилс. За благополучие на Меган и Хари, къщата им в новия град ги доближава много покрай приятелката им Опра Уинфри, която има няколко парцела в региона и живее в квартала Монтесито. Освен Опра, Хари и Меган ще имат още звездни съседи, в това число Елън Дедженеръс и Роб Лоу.

Бившите кралски особи на няколко пъти бяха засичани на разходка из Лос Анджелис. Те бяха снимани, когато отиваха да си пазарят, носейки защитни маски поради пандемията от ковид. „ Както всички останали, те към момента се приспособяват към обществената отдалеченост, деликатното подхождане към всичко и отбраната “, споделя другар на двойката.

Съпрузите използваха времето си в Америка, с цел да вземат участие в няколко благотворителни начинания. На Великден те бяха хванати по какъв начин доставят храна на сериозно заболели хора, които не могат да излязат от домовете си поради вируса. Акцията беше част от плана “Angel Food “ – организация, която готви, пакетира и доставя храна на хора, които са сложени в голям риск от заразяване.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР