Sanofi България получи престижното отличие на Българската педиатрична асоциация за

...
Sanofi България получи престижното отличие на Българската педиатрична асоциация за
Коментари Харесай

Sanofi получи наградата „Социално отговорна компания“ в здравеопазването на Българската педиатрична асоциация

Sanofi България получи влиятелното отличие на Българската педиатрична асоциация за обществено виновна компания в региона на детското опазване на здравето. Наградата беше връчена на публична гала в наличието на ръководителя на Комисията по опазване на здравето към 44-то Народно заседание Д-р Даниела Дариткова, над 300 медици, общественци и представители на неправителствени организации и на бизнеса.
„ Наградата е следващото самопризнание за обществено виновната политика на Sanofi. Ние сме приели за наш дълг с изключение на създаването на новаторски медикаменти, по този начин и вложението в редица обществени акции, които покачват здравната просвета на българското общество и са ориентирани към предварителна защита на социално-значими болести. “, показа при приемането на премията Петя Жекова „ Маркетинг управител “ на Sanofi Pasteur за България и Македония.
Sanofi България провежда годишно няколко обществено виновни акции ориентирани към редица рискови групи.
Вече седем следващи години компанията осъществя самодейността „ Открито за диабета “, чиято цел е информиране на обществото за диабета, предварителна защита, ранна диагностика и вярно лекуване на болестта. Само през последните няколко месеца над 850 българи от цялата страна са се възползвали от безплатните проучвания на кръвна захар и гликиран хемоглобин, които компанията провежда в дребни и по-големи обитаеми места из цялата страна. И тази година дипломат на „ Открито за диабета “ бе Ивет Лалова, която напомни с поредност от активации какъв брой значим е хранителният режим за верния надзор над болестта и предварителната защита му. Затова посредством самодейността бяха призовани ресторантьорите да показват под всяко ядене в менюто си точно какво е съотношението в грамове на въглехидрати, мазнини и белтъци.
През 2017 година Sanofi Pasteur показа първата в България четиривалентна противогрипна ваксина, като провежда и огромната осведомителна акция „ Открито за имунизациите “. Стъпвайки на научно потвърдени обстоятелства и надеждни статистически данни, акцията срещна обществото ни със сериозните здравни последици от грипа и ефикасната предварителна защита посредством имунизация.

Като здравен сътрудник на хората живеещи редки заболявания, множествена склероза, онкологични и имунни забалявания, Sanofi Genzyme, създава и осъществя просветителни стратегии за лекари и пациенти в партньорство с пациентските организации и здравните управляващи. Тяхната цел е повишението на известността на редките заболявания, тъй че пациентите с тези болести да могат навременно да бъдат диагностицирани и да получат съответно лекуване.
Sanofi е световна биофармацевтична компания, отдадена да оказва помощ на хората и да облекчава техните здравословни провокации. Компанията е по едно и също време до хората, страдащи от редки болести, както и до милионите пациенти с дългогодишни хронични болести. С повече от 100 000 чиновници в 100 страни Sanofi трансформира научните нововъведения в здравни решения по света.
Компанията заема 5-о място по продажби в България и се подрежда на 4-о място измежду новаторските компании в страната. В България Sanofi се стреми да увеличи качеството на живот на българите, осигурявайки достъп до новаторски здравни лечения и предлагайки диверсифицирано портфолио от фармацевтични артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР