Санкция в размер на половината от дадените възнаграждения по този

...
Санкция в размер на половината от дадените възнаграждения по този
Коментари Харесай

Експерт на АПИ: Трябва да има санкция заради е-винетките

Санкция в размер на половината от дадените хонорари по този уебсайт би трябвало да бъде наложена на австрийската компания, която дава отговор за функционалността „ Купи винетка” в новата система на пътната организация. Това разяснява специалистът на АПИ проф. Олег Асенов пред камерата на bTV.

Той е предложил това в собствен отчет.

Около 10-15 хиляди лв. не би трябвало да се платят, само че уеб сайтът е предоставен под праговете на публични поръчки, не са изхарчени големи държавни пари, изясни Асенов.

Киберспециалисти предсказват срив на уеб страницата за е-винетки. bgtoll.bg може да се срине, в случай че не се оправят грешките, предвижда киберспециалистът Ясен Танев в студиото.

Друг проблем са общите условия, които не се демонстрират при заявяване на предпочитание да се закупи винетка в уеб страницата.

Това значи, че не знаем с какво се съгласяваме, добави той. От АПИ увериха, че в границите на днешния ден ще се появи подобен текст, тъй като са прецизирали остарелия. Текстът за обявление, че ще получаваме електронни фишове, също ще изчезне.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР