Санкционният натиск върху Русия ще се увеличава през 2019 година.

...
Санкционният натиск върху Русия ще се увеличава през 2019 година.
Коментари Харесай

Санкционният натиск върху Русия ще расте през 2019 г.

Санкционният напън върху Русия ще се усилва през 2019 година. Това предвижда в отчет Руският съвет по интернационалните въпроси.

Сред най-вероятните евентуални цели на новите ограничавания са енергетиката, финансовият бранш и военно-промишленият комплекс.

Авторите на документа предвиждат нови антируски наказания поради по-нататъшната ескалация на спора в Донбас и предстоящите нови провокации в Черно море, в Азовско море и на границата с Крим.

Макар и не толкоз остро, тематиката за „ съветската интервенция “ ще продължи да участва в американския вътрешнополитически дневен ред. Това може да докара до спомагателни ограничавания против Москва. Особено в подтекста на полемиките за възможен импийчмънт на президента Доналд Тръмп и началото на изборната акция в края на 2019 година

В отчета се показва още, че американските наказания въздействат на връзките на Русия с обичайните ѝ сътрудници Китай и Индия. Докато държавните управления на двете страни публично осъждат ограничаващите ограничения, то частният бизнес се преценява с тях.

Опитите на Русия да противодейства на глобите остават извънредно сложна задача поради ограничавания ѝ стопански капацитет и преобладаващата позиция на Съединените щати в международната финансова система.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР