Санкционираният по Магнитски депутат от ДПС Делян Пеевски все по-често

...
Санкционираният по Магнитски депутат от ДПС Делян Пеевски все по-често
Коментари Харесай

Нов знак от ДПС: Карадайъ и Пеевски ще правят проактивно конституционна реформа

Санкционираният по " Магнитски " народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски все по-често е на напред във времето. Той се появи рамо до рамо лидера на Движението Мустафа Карадайъ, откакто беше гласуван новият кабинет " Денков-Габриел ". Двамата оповестиха, че знаково са дали своят вот " за " държавното управление. Останалата част от Движение за права и свободи не взе участие във вота - също знаково.

Пеевски даде поръчка, че интензивно счита да се включи в правенето на измененията в Конституцията. Дори към този момент има предложение на Движение за права и свободи точно той да е член на тази комисия.

На въпрос какво чака от новото постоянно държавно управление той отговори по този начин:

„ Да извърши конституционна промяна и по тази причина се включихме с ръководителя в Комисията по конституционни въпроси. И двамата ще бъдем членове. Единствено това. Кабинетът не го поддържаме като състав, поддържаме единствено конституционната промяна, това ще бъде от нас “.

Карадайъ добави, че ще бъдат " самодейни ".

" Ние заявяваме, че ще бъдем самодейни, тъй като единствено Движение за права и свободи има показан план за промени в Конституцията още преди година и половина ", повтори той за следващ път.

Редовното държавно управление било първа крачка към превъзмогването на политическата рецесия, добави водачът на Движение за права и свободи.

Който доста удовлетворен отговори на въпроса дали той и Пеевски са подкрепили държавното управление: " Да, естествено, вярно познахте ".

В петък Карадайъ разгласи, че Движение за права и свободи няма да пречи на новия кабинет, само че не посочи по какъв начин тъкмо ще става това. Изявлението му пристигна след продължи към два часа диалози с представители на Движението с ПП-ДБ и ГЕРБ. На срещата присъстваше и Делян Пеевски. В събота от Политическа партия пуснаха особено конкретизиране след мнения, че по този начин е в ход развой и на назад обществено легитимиране на повече от спорния народен представител от Движение за права и свободи. В него се споделяше, че диалозите с Движението са били единствено за поддръжка за конституционни промени и няма по какъв начин да дефинират кой участва оттова. Лена Бориславова в неделя въпреки всичко назова присъединяване на Пеевски " провокация ".

С гласуването си през днешния ден от Движението дадоха следващия знак, а Пеевски е все по-често в дейна роля.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР