Санкционирана е фирмата изпълнител, изграждаща пречиствателната станция в Асеновград. Причината

...
Санкционирана е фирмата изпълнител, изграждаща пречиствателната станция в Асеновград. Причината
Коментари Харесай

Санкционирана е фирмата, изграждаща пречиствателната станция в Асеновград

Санкционирана е компанията реализатор, изграждаща пречиствателната станция в Асеновград. Причината за наложената санкция е поради закъснение и неспазване на авансово посочените периоди за осъществяване на строително-монтажните действия. Санкциите съставляват % от дължимите суми по контракта. Конкретна цифра все още не се показва от общинска администрация.
" Вече е формиран нов линеен график, който е координиран с ръководещият орган. ", увери кметът на Асеновград лекар Емил Караиванов. Според новата сделка, приключването на дейностите ще се случи до края на месец март 2019 година
Към сегашния миг към момента се работи по построяването на обекта. Изпълняват се довършителни действия, които са свързани главно с автоматика и проби на техниката. Припомняме, че първичният краен период за дотъкмяване, изпитване и въвеждане в употреба на пречиствателната станция бе до края на календарната 2018 година Иначе, цялата линейна инфраструктура е приключена и разплатена по плана за Воден цикъл в Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР