Санкциите за непочистени участъци са много големи, при над 5

...
Санкциите за непочистени участъци са много големи, при над 5
Коментари Харесай

Фандъкова: Санкциите за непочистени участъци са много големи

Санкциите за непочистени сектори са доста огромни, при над 5 % непочистен сектор не се заплаща нищо на почистващите компании, по тази причина се надявам да си свършат добре работата през днешния ден. Това заяви на брифинг Йорданка Фандъкова, кмет на София, съобщи „ Фокус”.
„ През цялата нощ в доста от регионите на София валя сняг, общо 169 снегорина работеха на терен. В момента не престават в някои от регионите, тъй като има изобилен снеговалеж. Обстановката е друга в обособените от елементи на София. Очакваме през целия ден снеговалежът да продължи, тъй че ситуацията ще бъде усложнена и работата на снегорините ще продължи през целия ден “, сподели Фандъкова, като уточни, че към този момент е почнало почистването на спирки и входовете към подлези, като по-късно ще продължи и почистването на тротоари. „ Надявам се и апелирам всички притежатели на здания да имат подготвеност и да почистят тротоарите към прилежащите здания “, прикани кметът на София.
„ В спешните центрове за бездомни хора нощуваха 162 души през миналото денонощие “, сподели столичният кмет, като прикани още веднъж жителите на София, в случай че видят бездомни хора на улицата, да подадат сигнал.
„ Градският превоз все още се движи обикновено по всички линии. Ще продължим да следим ситуацията, като се надявам да нямаме проблеми, само че въпреки всичко дано водачите да знаят, че ситуацията ще бъде усложнена и зимна и да излизат добре готови “, сподели Фандъкова, като добави, че все още няма съответни рискови сектори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР