Санкциите, наложени срещу Русия, ще имат цена за западните страни,

...
Санкциите, наложени срещу Русия, ще имат цена за западните страни,
Коментари Харесай

САЩ: Западът ще трябва да плати цената за санкциите срещу Русия

Санкциите, наложени против Русия, ще имат цена за западните страни, с която „ ще би трябвало да живеете с това известно време “. Това съобщи в понеделник специфичният представител на президента на Съединени американски щати по въпросите на климата Джон Кери на енергийна конференция в Хюстън, разяснявайки събитията към Украйна и покачването на цените на силата. Речта беше излъчена на уеб страницата на събитието.

" Вероятно ще има цена, която би трябвало да се заплати. Очевидно енергийните пазари са в турбулентно положение. Ще би трябвало да живеем с това известно време ", сподели той.

В същото време Кери добави, че " належащо е да се резервира единството " и назова събитията към Украйна " определящият миг " на века.

Представителят на президента на Съединени американски щати също счита, че събитията към Украйна няма да спрат общата наклонност за прекосяване към различни източници на сила. В същото време той призна, че газът ще играе забележителна роля в този преход и последователното унищожаване на потреблението на нефт.

„ Газът ще бъде основен съставен елемент в енергийния преход “, сподели той.

Цените на газа и петрола нарастват доста през последните дни на фона на глобите на западните страни против Русия, въведени след началото на специфична военна интервенция в Украйна.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на апел на водачите на републиките на Донбас с молба за помощ. Той акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии. След това Съединени американски щати, Европейски Съюз, Англия, както и редица други страни оповестиха, че постановат наказания против съветски физически и юридически лица.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР