Санкциите, наложени от САЩ заради военната операция в Сирия, не

...
Санкциите, наложени от САЩ заради военната операция в Сирия, не
Коментари Харесай

Санкциите на САЩ бяха очаквани за Турция

Санкциите, наложени от Съединени американски щати поради военната интервенция в Сирия, не бяха нещо ненадейно за Турция, сподели през днешния ден ръководителят на турския парламент Мустафа Шентоп пред публицисти в Белград, представен от ТАСС.

" В това няма нищо ненадейно, тъй като към този момент бе обсъждано в Съединени американски щати. Те мислят, че могат да ръководят интернационалната политика като вкарват наказания, само че не са прави. Санкциите не са метод за реализиране на резултати в интернационалната политика, като гледаме международния опит ", сподели Шентоп, предава Българска телеграфна агенция.

Той добави, че в последна сметка глобите укрепват страните, на които са наложени, и " Турция няма да бъде изключение ".

Американският министър на финансите Стивън Мнучин заяви по-рано, че министерството постанова стопански наказания на турските министерства на защитата и енергетиката в отговор на военната интервенция в Сирия. Санкции са наложени и на турските министри на енергетиката, на защитата и на вътрешните работи, чиито активи в Съединени американски щати са замразени и интернационалните им доларови преводи са блокирани. Санкциите са оповестени с декрет на президента, предусещащ също възбрана за достъп до територията на Съединени американски щати на глобените персони. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР