Санкциите, наложени от САЩ срещу Русия, са сравними по мащаб

...
Санкциите, наложени от САЩ срещу Русия, са сравними по мащаб
Коментари Харесай

Байдън сравни новите санкции срещу Русия с изключването й от SWIFT

Санкциите, наложени от Съединени американски щати против Русия, са сравними по мащаб с спирането на връзката със SWIFT, сподели в обръщението си президентът на Съединени американски щати Джо Байдън.

„ Санкциите, които постановяваме на всички тези банки, ще имат по-голямо влияние от SWIFT “, сподели Байдън.

В четвъртък сутринта съветският президент Владимир Путин разгласи, че е решил да организира специфична съветска военна интервенция за демилитаризиране на Украйна. В телевизионно послание към руснаците той сподели, че събитията „ изискват решителни и незабавни дейности от нас, националните републики на Донбас се обърнаха към Русия с молба за помощ “.

По думите на съветския водач, цялата отговорност за кръвопролитието ще бъде на съвестта на ръководещия режим в Украйна. Той прикани украинските военни да не извършват незаконните заповеди на украинските управляващи, да сложат оръжие и да се приберат вкъщи.

По-късно съветското министерство на защитата акцентира, че съветските въоръжени сили не са нанесли никакви ракетни, въздушни или артилерийски удари по градовете на Украйна: военната инфраструктура, оборудванията за противовъздушна защита, военните летища и авиацията са били обезвредени от високоточни оръжия. От министерството увериха, че цивилното население не е в заплаха.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР