Санкциите, наложени на Русия заради нейната инвазия в Украйна, няма

...
Санкциите, наложени на Русия заради нейната инвазия в Украйна, няма
Коментари Харесай

Шолц: Санкциите остават в сила до мирно споразумение

Санкциите, наложени на Русия поради нейната инвазия в Украйна, няма да бъдат отстранени, до момента в който не се реализира спокойно съглашение . Това сподели немският канцлер Олаф Шолц, представен от " Ройтерс ".
 Германия: Идеята на Путин за
Германия: Идеята на Путин за " насилствен мир " в Украйна няма да сработи

Бундестагът утвърди петиция за изпращане на тежки оръжия на Киев

Той добави, че Украйна би трябвало да дефинира мирните условия.

В изявление, излъчено в понеделник по телевизия ZDF, той сподели, че съветският президент Владимир Путин бърка, в случай че е очаквал, че може да успее да завоюва територия от Украйна, да разгласи завършек на военните дейности и западните страни да смъкват глобите.

" Той не премисли цялата си интервенция в Украйна, сподели Шолц. Той не мислеше, че Украйна ще се съпротивлява по този метод. Не мислеше, че ще ги подкрепим да устоят толкоз дълго. Ние няма да оттеглим глобите, в случай че той не реализира съглашение с Украйна и той няма да го реализира с насилствен мир. "

Той сподели също, че Германия няма да одобри анексирането на Крим от Русия. " Това беше нарушаване на интернационалното право ", сподели той.

Шолц добави, че не възнамерява да посещава Киев, откакто плануваното пътешестване на президента Франк-Валтер Щайнмайер беше анулирано заради възраженията на Украйна.
 Шолц е
Шолц е " подразнен " от украинската позиция за Щайнмайер

Самият той не разяснява за посещаване в Киев

Шолц отхвърли рецензиите, че в началото е бил прекомерно неуверен да изпрати на Украйна тежки оръжия, последвани от рецензиите от пацифисти , откакто предходната седмица Германия разгласи доставката на зенитни танкове.

" Няма смисъл да правиш нещо, единствено тъй като някой крещи, или да не прави нещо, тъй като някой крещи ", сподели Шолц и добави, че отбраната на страната и запазването на мира е негов дълг като канцлер.

Шолц е под напън както вкъщи, по този начин и в чужбина да достави Украйна с тежки оръжия като танкове и гаубици и да поддържа незабавното ембарго на Европейски Съюз върху съветския импорт на сила, с цел да лиши Путин от твърда валута, която му оказва помощ да финансира войната.
 Украйна отхвърля да е отказвала аудиенция на немския президент
Украйна отхвърля да е отказвала аудиенция на немския президент

След като се появи информация, че Щайнмайер не е бил мечтан в Киев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР