Санкциите, които бяха разгледани вчера от постоянните представители на страните-членки

...
Санкциите, които бяха разгледани вчера от постоянните представители на страните-членки
Коментари Харесай

Кипър иска ЕС да санкционира тежко и реално Турция

Санкциите, които бяха прегледани през вчерашния ден от непрекъснатите представители на страните-членки на Европейски Съюз в Брюксел против Турция поради сондажите ѝ за газ край крайбрежията на Кипър, не са задоволителни. Това смята публична Никозия, написа гръцкото издание " Катимерини ", представена от БГНЕС.
Медията напомни, че външните министри на Европейски Съюз се съгласиха, че може да се подхващат наказателни ограничения против Турция поради нейните сондажи в териториалните води, за които претендират Република Кипър и Северен Кипър, която е приета единствено от Анкара.
Евентуалните наказания включват преустановяване на разговора на високо ниво, както и на договарянията по съглашението за въздушен превоз. Предприсъединителната поддръжка, която Турция получава като страна, която желае участие в Европейски Съюз, евентуално ще бъде понижена. През предходната година Турция е получила заеми от ЕЦБ на стойност 386 млн. евро.
Но за Кипър ограниченията, препоръчани в документа, са доста общи и кухи, а критиците считат, че не са включени съответни ограничаващи ограничения.
Каква е позицията на Съединени американски щати и Египет - научете в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР