Санкциите бяха огромни, изолацията - пълна, но Съветският съюз пак

...
Санкциите бяха огромни, изолацията - пълна, но Съветският съюз пак
Коментари Харесай

Кремъл предупреди Запада: Русия не може да бъде изолирана или спряна

" Санкциите бяха големи, изолацията - цялостна, само че Съветският съюз отново беше първи в космоса. Невъзможно е да се изолира строго някого в актуалния свят – изключително в такава голяма страна като Русия ", уточни Путин, представен от държавната телевизия.

Руският президент обиколи галактическото пристанище в Далечния изток на Русия с белоруския президент Александър Лукашенко. Днес се навършват 61 години, откогато Юрий Гагарин влезе в учебниците по история като първия човек, полетял в космоса.

Космическите триумфи на Русия от Студената война като полета на Юрий Гагарин и изстрелването през 1957 година на Спутник 1 - първият неестествен сателит от Земята, имат изключително значение за Русия. И двете събития шокираха Съединените американски щати. Пускането на Спутник 1 накара Съединени американски щати да основат НАСА в опит да настигнат Москва.

Путин споделя, че " специфичната военна интервенция " в Украйна е нужна, тъй като Съединените щати са употребявали Украйна, с цел да заплашват Русия - в това число посредством военния алианс на НАТО - и че Москва е трябвало да пази рускоговорящите хора в Украйна от гонене, пишат от организация " Ройтерс ".

, че няма подозрение, че Русия ще реализира всичките си цели в Украйна - спор, който той дефинира като неминуем и значителен за отбрана на Русия в дълготраен проект.

Украинските сили оказаха твърда опозиция и Западът наложи необятни наказания на Русия в опит да я принуди да изтегли войските си.Руската стопанска система е на път да се свие с повече от 10% през 2022 година, което е най-големият спад в брутния вътрешен артикул от годините след рухването на Съветския съюз през 1991 г.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР