Санкт Петербург. Министърът на туризма Николина Ангелкова участва в отриването

...
Санкт Петербург. Министърът на туризма Николина Ангелкова участва в отриването
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова взе участие в откриването Петербургския международен икономически форум

Санкт Петербург. Министърът на туризма Николина Ангелкова взе участие в отриването на Петербургския интернационален стопански конгрес. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на туризма . Събитието се организира в интервала 24 - 26 май в Санкт Петербург. Министърът е там по персонална покана на досегашния вицепремиер и ръководител на организационния комитет на форума Сергей Приходко. Форумът бе открит от губернатора на Санкт Петербург Георгий Полтавченко.
Събитието се организира годишно от 1997 година, като от 2005 година е под егидата на президента на Руската федерация. В него всяка година се включват над 10 хиляди участници от повече от 120 страни. Основната публика на форума са одобрени съветски и интернационалните компании и представители на бизнеса, държавни глави, министър председатели, министри и политически водачи.
Основната цел на интернационалното събитие е да бъде в помощ на бизнеса и да подкрепи за превъзмогване на географските и осведомителни бариери сред Русия и останалите страни. Обсъждат се основни въпроси за бизнесмените и се търсят съответни решения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР