Сънищата са безплатни, както се казва...Но ако в този случай

...
Сънищата са безплатни, както се казва...Но ако в този случай
Коментари Харесай

Мауро Икарди може да се завърне на Сан Сиро, но с екипа на...Милан

Сънищата са безвъзмездни, както се споделя...Но в случай че в този случай фантазията може да се сбъдне, сигурно би коствала повече от 100 млн. Евро. Мауро Икарди в Милан? Трудно и сега съвсем невероятно. Но от разногласието сред Интер и Ювентус, „ росонерите “ могат да се възползват. Аржентинецът към момента е в ПСЖ чартърен от „ нерадзурите “. Ако парижани желаят да изплатят нападателя ще би трябвало да заплатят към 70 милиона евро. Но при положение, че се откажат и Икарди се завърне в Серия А, Интер ще изиска спомагателни пари за него.

Договорът на аржентинецът с „ нерадзурите “ изтича на 30 юни 2022 година и той до последно се надяваше, че Антонио Конте ще го задържи в отбора. Той ще се завърне в Милано, само че малко евентуално е да остане в отбора при съществуването на Ромелу Лукаку.

Въпреки рецесията породена от пандемията от ковид притежателите на Милан обмислят да вложат солидни средства за прехвърляния през лятото. Отборът би трябвало да бъде построен на ново с водачи, които вършат разликата на терена.

При „ росонерите “ се обмисля и треньорска промяна, като Стефано Пиоли ще бъде сменен от Ралф Рангник. Но на хоризонта се появи и името на Лучано Спалети. Именно последният е в отлични връзки с Мауро Икарди и може да наклони везните към завръщане на „ Сан Сиро “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР