Сънищата с бившите партньори обикновено ни оставят смесени сигнали. В

...
Сънищата с бившите партньори обикновено ни оставят смесени сигнали. В
Коментари Харесай

Вече не е загадка какво символизира появата на бившите в сънищата ви

Сънищата с някогашните сътрудници нормално ни оставят смесени сигнали. В последна сметка, кой желае да сънува някогашните си. Те са такива с причина. Може да стане и по-зле, в случай че насън се смесят облиците на някогашните и актуалните сътрудници,. написа trafficnews.bg Това може да провокира ураган от страсти и да ви накара да се запитате имате ли още усеща към него? Тези усеща сигурно ще се появят, само че не се тормозете. Просто прочете по-надолу, с цел да разшифрирате вярно сънищата си!

Мисли за разлъка

Такива сънища могат да ви споходят, в случай че непрекъснато мислите за раздялата. Може би се чудите дали е трябвало да се разделите или пък дали не е било допустимо да вземете по-добро решение. Това приказва, че сред вас не е имало първокласен свършек и това ви пречи да продължите напред.

Притеснявате се, че всичко това ще се повтори със идващите ви сътрудници

Вероятно се тревожите, че с новите си сътрудници ще изправите пред същите проблеми, както с някогашните си. Притеснявате се, че и новите ви връзки ще стартират като блажено и вълнуващо странствуване, а ще приключи както нормално. Но този боязън не се основава на останали усеща към някогашния.

Нужда да бъдете оценени

Може би изпитвате потребност да получите самопризнание от някогашния си и по тази причина той нахлува в сънищата ви. Ако почувствате злоба, от това, че той е траял напред и е по-щастлив от вас в допустимо да се появят такива усеща. Дори може да започнете да се сравнявате с него, тъй като се чувствате несигурни и нещастни. Вероятно даже бихте се пробвали да предизвикате още веднъж някакъв интерес от негова страна на сън, с цел да се почувствате превъзходни.

Време е да продължите напред

Този сън може да значи, че най-сетне е време да превъзмогнете някогашният си сътрудник, изключително в случай че е минало повечко време. Не си налагайте да изпитвате виновност и горест до края на вечността. Вие заслужавате обич като всички останали. Не забравяйте, че вашата връзка е завършила и към този момент имате разнообразни фантазии.

Притеснение за бъдещето

Вероятно се страхувате какво ви чака отсега нататък. И това може да докара до сънища, които ви връщат в предишното. Бившият ви сътрудник евентуално е заемал значимо място в живота ви и това е единствената причина, която на този стадий ви пречи да продължите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР