Сънищата през този период отразяват личното духовно израстване. При правилно

...
Сънищата през този период отразяват личното духовно израстване. При правилно
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 13 април 2022

Сънищата през този интервал отразяват персоналното духовно израстване. При вярно пояснение ще можете да разберете какви вътрешни спорове имате, които ви отделят от божествения източник на берекет.

Ако сте сънували повече материални неща, това е знак, че общественият свят е по-голям за вас от всичко друго и не ви доближава задоволително нематериалност в живота.

Ако в съня си сте видели доста духовни облици и знаци (например, сънувате храмове, икони, Бог, светии), би трябвало да помислите и върху това. Може би сте станали толкоз откъснати от материалния свят и сте се отклонили прекомерно към света на духовността, че сте изгубили допир с действителността и се извисявате в облаците.

Внимателно анализирайте сънищата си, с цел да разберете по какъв начин да живеете в естетика със себе си в действителния свят, по какъв начин да успявате да поддържате верния баланс сред материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на разнообразни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден.

Особено отделете внимание на такива знаци като облаци, небе, планина, море, черква, светии. Те като предписание са основни моменти към сънищата.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време може да са свързани с сътрудниците ви, работното място или здравето. В такива сънища може да сънувате по какъв начин подкрепяте някого или по какъв начин някой на вас ви оказва помощ. Най-силно тематиката ще се прояви в сънищата на Овните.

Ако в този интервал сънувате призрачен сън, не се вкопчвайте в детайлите и да се пробвате да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата на Дева, без значение от техния сюжет, демонстрират вашите отговорности и отговорности, какво би трябвало да извършите, с цел да бъдете осъществени и по какъв начин да го извършите.

Сънищата в сряда

Сряда се ръководи от планетата Меркурий, който нормално подарява разнородни и леки и нормално незапомнящи се сънища. Може да сънувате близки другари.

Наситен, богат на сюжети и дейности сън приказва за вашите отзивчиви умения.

Ако сте имали спокоен, отегчителен сън или даже изпълнен с безинтересни обстановки - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от гонене или се лутате на закрито в търсене на излаз - те демонстрират високо равнище на стрес и загуба на надзор над обстановката в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР