Сънищата от тази нощ се влияят от факта, че вашите

...
Сънищата от тази нощ се влияят от факта, че вашите
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – неделя – 22.03.20

Сънищата от тази нощ се въздействат от обстоятелството, че вашите интуитивни качества в този момент са изострени до краен лимит. Следователно през днешния ден сте отворени за информация от горната страна и тя ще се яви в сънищата ви. Тя може да ви отвари очите за действителността, да ви накара да свалите розовите очила и да ви помогне да разберете какво се случва фактически в живота ви.

Това, което виждате насън, повече характеризира вашия вътрешен свят, демонстрира ви до каква степен той е в естетика с външния свят, който ви заобикаля.

Сънищата са прекомерно алегорични, прекомерно шифровани и кодирани, тъй че не очаквайте директни отговори на вашите въпроси. Понякога може да ви наподобява, че сънят е изцяло позитивен, само че в действителност да е директен знак за вашите неточности и да ви предизвестява за вероятни неприятности.

Сънища при Луна в символ Риби

Дълбочините на нашата душeвност се управляват от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа.

Ако сте имали спокоен, хубав сън, това значи, че душата ви е спокойна и в положение на естетика. Но като предписание сънищата в Риби не са доста спокойни. Но без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно положение, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или въодушевява.

Сънищата под Риби имат бездънен смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, цялостни с секрети и мистерии, които ще желаете да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали верния път.

Например, по-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в вярната посока, а сложните и потискащи сънища ще покажат, че нещо би трябвало да се промени. Много е евентуално да сънувате приказни герои и обстановки, които не съществуват в действителността. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР