Сънищата от тази нощ или сутрин отразяват нашето духовно израстване,

...
Сънищата от тази нощ или сутрин отразяват нашето духовно израстване,
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – петък – 06.03.20

Сънищата от тази нощ или заран отразяват нашето духовно израстване, демонстрират какви вътрешни спорове имаме, които ни отделят от божествения източник на берекет.

Ако в сънищата са участвали повече материални неща, това е знак, че общественият свят е по-голям за вас от всичко друго и не ви доближава задоволително нематериалност в живота.

Ако сте сънували духовни знаци ( храмове, икони, Бог, светии), би трябвало да помислите съществено над това. Може би сте се откъснали от материалния свят и клоните повече към духовния свят, тъй че може да губите връзка с действителността.

Внимателно анализирайте сънищата си, с цел да разберете по какъв начин да живеете в естетика със себе си в действителния свят, по какъв начин да успявате да поддържате верния баланс сред материалното и духовното.

За тези, които се занимават с духовни практики, могат да бъдат споходени в сънищата си от невероятни откровения.

Особено отделете внимание на такива знаци като облаци, небе, планина, море, черква, светии. Те като предписание са основни моменти към сънищата.

Сънищата в петък

Покровителката на тези сънища е Венера, която оказва помощ да разберете по-добре личните си усеща, страсти, прекарвания, сърдечни стремежи, изключително в любовен проект.

Тези сънища са директно свързани с персоналния живот на индивида, неговите креативен начала и материалния и обществен статус. Ако деликатно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да извършите отдавнашна своя фантазия.

Тъй като Луната продължава да транзитира в символ Рак, сънищата могат да са свързани с всекидневието, дома, околните хора от фамилията, децата, родителите. Те разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките, които ви свързват с тези, с които сте прочувствено доста близки. Могат да бъдат освен приятни, само че и кошмарни. Лошите сънища могат да демонстрират къде грешите. Гледайте на тях като на градивна рецензия. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР