Сънищата от 18-ия лунен ден лишават тялото от енергия, затова

...
Сънищата от 18-ия лунен ден лишават тялото от енергия, затова
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – четвъртък – 12.03.20

Сънищата от 18-ия лунен ден лишават тялото от сила, по тази причина колкото по-малко спите, толкоз по-добре, другояче можете да се разсъните изтощени.

Днес сънищата могат да ви донесат потребна информация. Насън можете да видите нещо, което пречи на вашия прогрес. Те постоянно демонстрират проблем, който ни смущава и по какъв начин да го разгадаем, или насочват към лек за вашето заболяване, в случай че има такова.

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата действителност. Трябва да сравните сънуваното с пътя си в живота и по този метод ще можете да разберете какъв брой надалеч от стремежи блян сте в действителния живот.

Луната е в символ Везни и сънищата по това време отразяват проблемите ни в връзките или желанието ни за връзка.

Ако в съня ви доминира аленият цвят, може да значи, че връзката ви е пред разкъсване или тази бездна към този момент е настъпила. Обикновено „ алените “ сънища в дните на Везни демонстрират, че сте стигнали до крайности при решаването на избрани въпроси; може би сте избрали прекомерно сложна позиция в връзките с сътрудниците или те ви оказват някакъв напън.

„ Оранжеви ” сънища провокират чувство за топлота, което в подтекста на престоя на Луната във Везни дава вяра за възстановяване на връзките с избрани хора и основаване на положителни партньорства. Чрез такива сънища нашето подсъзнание ни осведоми, че към този момент имаме такива връзки в живота или дава обещание скорошното им появяване.

Не е елементарно да се поясняват " зелените " сънища в дните на Везни. Те могат да предвещават появяването в живота ви на хора, с които ще бъде елементарно и забавно. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР