Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки.

...
Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки.
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – четвъртък – 06.02.20

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки. Те постоянно ни насочват към нашите проблеми и нерешени задания, на които е най-добре да се обърне внимание допустимо най-бързо.

Ако деликатно анализирате облиците, които виждате в съня си, може да разберете какво би трябвало да вършиме по нов и друг метод, по какъв начин да измененията държанието си, с цел да решите старите проблеми и да престанете да настъпвате едно и също весло в живота.

Сънищата през този интервал са изпълнени със символика, а от време на време е мъчно да се запомнят всички елементи. В последна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание.

Тези знаци са свързани с нашата дарба да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето за какво, в случай че виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, пробвайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, опцията да се научат нови неща е една от главните характерности на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, усъвършенства и да бъде конкурентен в нашия динамично изменящ се свят.

Сънищата в четвъртък

Сънищата в четвъртък са под въздействие на Юпитер и всичко, което сънувате може да опише за бъдещите вероятности, работата, вашите началници, спонсори, наставници и настойници.

Сънят в четвъртък носи ключовете и може да ни разкрие къде не желаеме да се променяме или какво ни е мъчно да преодолеем и даже да ни даде визия какво би трябвало да създадем, с цел да го променим.

Ако в съня си виждате себе си като участник в огромно събитие, това е добър знак и значи, че скоро ще съумеете в обществените действия, следва ви бързо напредване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат положителни към вас.

Сънища при Луна в Рак

Сънищата ви може да са свързани с хора от вашето семейство, роднините и дома. Те демонстрират същинската прочувствена атмосфера на вашия дом, връзките сред околните ви, бъдещето на вашето семейство, вероятните промени в тази област. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР