Сънищата на 8 лунен денВ древните книги се споменава, че

...
Сънищата на 8 лунен денВ древните книги се споменава, че
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 9 април 2022

Сънищата на 8 лунен ден

В античните книги се загатва, че през този интервал пред нас се е отваря завесата на подсъзнателното и ние можем внезапно да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „ котви” от предишното ни задържат в сегашното и не ни разрешават да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате остарели проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане доста по-лесен.

Сънищата на 8 лунен ден постоянно демонстрират същинската цел на индивида, към какво се стреми, какво би трябвало да направи. Възможно е даже да разберете по-добре себе си. Също по този начин постоянно в сънищата си можете да откриете явен намек за всички благоприятни условия, които сте изгубили и които не сте употребявали в предишното. Бъдете деликатни, обмислете тези признаци и може да съумеете да избегнете сходни неточности още веднъж в бъдеще.

На този ден е значимо след пробуждане да си спомните какви са чувствата, които сте имали в съня си. Ако сте почувствали независимост и лекост, тогава сте на прав път. Ако след пробуждане имате възприятие на тежест, вдървеност, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: явно има потребност от огромни промени в живота ви.

Сънища при Луна в символ Рак

При Луна в Рак има значими сънища, те нормално са дълги, постоянно са „ многосерийни “, сякаш се събуждате от тях, само че в действителност попадате от един сън в различен. Тези сънища демонстрират главните аргументи за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или даже типа на карма.

По един или различен метод, множеството сънища в дните на Рака са прочувствено свързани със фамилните връзки, с всекидневието. Може да сънувате дома си, околните, хора от фамилията, децата, родителите. Всъщност сънищата разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките ви с тези, с които сте прочувствено доста близки. В тези сънища човек може да види същинската същина на такава връзка; можете да разберете какъв брой е мощна.

Сънищата в събота

Сънят в събота може да се назова междина в бъдещето. Събота е под ръководството на Сатурн - планетата на рестриктивните мерки, тестванията от ориста и шанса. Сънищата в събота демонстрират какво приготвя живота за нас - вероятностите, проектите и събитията, които ни чакат. Те също са отражение на дейностите ни в действителния свят - нашите хрумвания, мисли, дават потребна информация за това по какъв начин да осъществяваме проектите си.

Ако сте имали кошмари, би трябвало да обърнете внимание на проблемите и нерешените каузи през седмицата.

Ако сънят е ярък, прелестен, живописен, лек - най-вероятно всички ваши проекти скоро ще бъдат изпълнени без особени компликации.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР