Сънищата на 6 лунен денПрез този период се отваря канал

...
Сънищата на 6 лунен денПрез този период се отваря канал
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – понеделник – 30.03.20

Сънищата на 6 лунен ден

През този интервал се отваря канал за директна връзка с Висшите сили на Космоса. Човек получава опцията да възприема тънки потоци от галактическа сила, информация от други измерения.

Всички съновидения, даже видимо най-абстрактните или безсмислените, би трябвало да се преглеждат като признание, изпратено ви свише, защото се счита, че шестият лунен ден е време за приемане на откровения, предсказания и директиви от духовни водачи от други нива на битието.

По това време сънищата могат да ви алармират за незавършени каузи, енергийни връзки с предишното, от които би трябвало да се отървете. Не се опитвайте да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте чувствата, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Важното е не сюжетът на самия сън и видените облици, а чувствата, които остават след събуждането.

Сънищата, които сте имали в този ден, може да се осъществен, само че при изискване, че не казвате на никого за тях. За тях се споделя „ сън в ръката “.

Сънищата при Луна в Близнаци

Сънищата през този интервал могат да покажат по какъв начин обкръжението ви се отнася към вас в действителността, отношението на хората към личността ви.

Често са свързани с приятелите ви, с хората, с които желаете да поддържате връзка. Много е евентуално да сънувате някой добър другар, човек, с който просто се чувствате комфортно и прелестно.

Сънищата в понеделник заран

Понеделник е обвързван с капризната Луна и нейната сила може да извади прочувствени и психически проблеми от дълбините на подсъзнанието. Ето за какво, в случай че насън сте плакали, викали или изпитвали други мощни страсти, не бързайте да ги интерпретирате безусловно. Най-вероятно това значи единствено, че сте ги натрупали от дълго време в себе си и в този момент целият негатив просто излиза. Радвайте се, че това не се случва в реалност.

Отделно внимание на сънищата в понеделник заран би трябвало да извърнат тези, които са родени в този ден: техните сънища могат да се окажат същински. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР