Сънищата на 5 лунен денАко след сън изпитвате тежко чувство,

...
Сънищата на 5 лунен денАко след сън изпитвате тежко чувство,
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – неделя – 29.03.20

Сънищата на 5 лунен ден
Ако след сън изпитвате тежко възприятие, това е сигурен знак, че е време да измененията нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се пояснява като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови позитивни сили и ще ви донесе лекост.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и уравновесено в живота и ориста ви. Има ясна причина за прояви на разсипничество, лековерие, яд.

Сънищата на това лунно денонощие може да бъдат свързани с вашето здраве. Неприятен сън може да е намек за някакво заболяване, за което би трябвало да се погрижите.

Много е хубаво, в случай че ви се случи да заплачете на сън. Това е знак за ликвидиране и излекуване.

Тълкуването на такива сънища би трябвало да се прави изключително деликатно, тъй като те отразяват вътрешния свят и положението на индивида. Дешифрирането на знаци и асоциации дава опция да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното рационализиране и развиване или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или непрекъснато се въртите в кръг, в едно състояние. Слушайте личната си вътрешен глас и тя ще ви подскаже по какъв начин да намерите излаз от тази обстановка. Това е интервал на промяна на духовното положение и подготовка за външни промени.

Сънища при Луна в Близнаци

Може да сънувате хора, които могат да окажат въздействие върху по-късен стадий от живота ви. Често те съдържат инструкции, благодарение на които можете да разберем какво още би трябвало да научите в този живот.

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв метод са свързани с приятелите, с хората, с които ви е прелестно да поддържате връзка. Много е евентуално да сънувате някой добър другар, човек, с който просто се чувствате комфортно и прелестно. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР