Сънищата на 4 лунен ден (до 09:06 часа)На този ден

...
Сънищата на 4 лунен ден (до 09:06 часа)На този ден
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 5 април 2022

Сънищата на 4 лунен ден (до 09:06 часа)
На този ден може да имате оракулски сънища и те могат да се осъществен. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня. Образите, които ще ви се появят през този интервал, работят като тип сигнални светлини, като указателни знаци към тези моменти и обстановки, в които можете да извършите нещо неправилно, да сбъркате.

При вярно пояснение, можете да си изясните в кои обстановки би трябвало да бъдете оптимално деликатни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат доста тясно свързани с вашия вътрешен и нравствен свят. Те демонстрират тези обстановки в живота, от които ще бъде мъчно да се откри излаз. Но всички облици, които виждате насън, надали ще ви оказват помощ при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Вашите родители могат да се появят в сънищата по един или различен метод. Това е индикация, че би трябвало да анализирате какви проблеми сте наследили от тях и да започнете да ги решавате.

Ако сънувате някаква заплаха, това е предизвестие, че би трябвало да бъдете изключително деликатни. Ако насън косата ви се заплита, би трябвало да изоставите проекта си. Този ден може да стане трагичен и по виновност на самия човек, изключително в случай че се озове измежду съдбовни въздействия, условия.

Сънища при Луна в Телец (до 06:05 часа)

По това време сънищата са изключително земни и свързани с материалните аспекти на нашия живот. Сънищата са цялостни със знаци и подмятания, които не трябва да се отхвърлят, стига да сте подготвени да чуете гласа на личното си подсъзнание.

Тези сънищата не са толкоз ясни, само че са по-осезаеми – в тях човек не просто вижда нещо, само че възприема с всичките си сетива, усеща, аромат, усет. В тези сънища постоянно се сънува храна, цветя, плодове, пари и други полезности.

Знакът на Телец от време на време се характеризира с несъразмерна обвързаност към материалните неща - неприятни сънища в този миг постоянно дават индикации, че би трябвало да преразгледате полезностите си, да се понижи равнището на обвързаност към материалното.

Сънищата във вторник са ръководени от Марс. Те отразяват нашите персонални стремежи и желания. Могат да съдържат облици за кавги и битки за превъзходство.

Ако сънят ви е бил спокоен, това значи, че сте насочили силата си в избрана посока, елементарно и бързо можете да се справите с компликациите, зараждащи по пътя към триумфа.

Ако сте имали противен, тежък и тъмен сън, може би това е знак и предизвестие за идни неприятности и спорове.

Ако в съня си виждате остри предмети, това приказва за вашата подготвеност към дейни дейности. Яркият сън значи, че в този момент сте изпълнени с витална мощ.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР