Сънищата на 22 лунен ден (след 03:05ч)Сънищата в този лунен

...
Сънищата на 22 лунен ден (след 03:05ч)Сънищата в този лунен
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 23 април 2022

Сънищата на 22 лунен ден (след 03:05ч)

Сънищата в този лунен ден постоянно са оракулски. Те носят доста потребна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще.

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С вярното пояснение можете да получите доста препоръки по какъв начин да действате в сложни житейски обстановки.

Сънят може да предизвестява за идни неприятности, освен това огромни и бързи, в случай че не бъдат направени нужните промени. Не се опасявайте, в случай че съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на непосредствено пояснение, всичко това е единствено скрита символика. И въобще не значи, че едно извънредно събитие или картина, които сте видели в съня си, значат нещо неприятно в действителния живот.

Информационната плътност на двадесет и втория лунен ден се демонстрира и в сънищата. Често на този ден насън идват секрети познания. Благодарение на това имате добра опция да извършите такива промени в живота, които ще имат доста удобни последствия.

Луната е в символ Козирог (до 09:18ч)

Това усилва опцията да сънувате родственици, родители, даже да са умряли.

За тези, за които работата и кариерата са доста значими, има смисъл да извърнат особено внимание на сънищата, които имат, до момента в който Луната е в знака на Козирог. Сънищата по това време, без значение какви са те, дават управление на тези, които се стремят да укрепят общественото си състояние, демонстрират опциите за професионално израстване.

Сънищата при Луна в Козирог ще оказват помощ на такива хора да дефинират посоките, в които би трябвало да работят в началото, с цел да извадят обстановката от мъртвата точка. Възможно е просто да им е липсвала мощ на духа; само че в дните на Козирога става допустимо да се научат по какъв начин да черпят мощ, употребявайки напътствията в сънищата.

Второ, сънищата при Луна в Козирог ще бъдат потребни за тези, които непрестанно отсрочват нещата и които в този момент просто нямат нито време, нито концепция какво да създадат първо. Сънищата през този интервал ще ви дадат нужните инструкции.

Сънищата в събота

Събота се намира под покровителството на Сатурн. Това е планетата на суровия господ на тестванията, рестриктивните мерки, ориста. Сънищата са свързани с разпоредбите и законите, които би трябвало да се съблюдават. Те могат да предскажат ориста ви, за идни значими събития.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР