Сънищата на 21 лунен ден (след 02:11ч) На този ден

...
Сънищата на 21 лунен ден (след 02:11ч) На този ден
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 22 април 2022

Сънищата на 21 лунен ден (след 02:11ч)
На този ден сънищата не носят никаква скъпа информация и са просто подсъзнателно прекарване на събитията, които ни се случват в действителния живот.

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат до каква степен сте осъзнати креативен, какъв брой сте способни да чуете себе си и до какъв брой сте подготвени да се предадете на духовните импулси.

Не търсете съновници с вярата да разберете смисъла; не се тормозете, в случай че събитията и облиците на съня са били страшни и ужасяващи. По същия метод човек не би трябвало да се радва на нищо позитивно, което ще види насън. Всичко това е единствено действителността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, цялостен с празни и сиви събития, които не са свързани между тях, приказва за депресивно положение на подсъзнателно равнище.

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание ориста ще бъде удобна за вас. Сълзи в съня ви обаче приказват за идни трудности по пътя ви, които са изцяло отвън вашия надзор.

Сега единствено един знак в съня има значение. Ако сънувате нещо обвързвано с коне, обърнете внимание на това - символизира идни промени или провокации, с които ще се сблъскате.

Сънища при Луна в Козирог

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето за какво, в случай че се притеснявате за кариерата си, би трябвало да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват сънищата, свързани с нанагорнище на високо. Можете да се изкачите на планина, да се возите на асансьора или да преодолеете някакво физическо затруднение. Трябва да запомните, че всичко това е обвързвано с вашите обществени достижения. Да сънувате, че се качвате в асансьора, е предсказване за бърз прогрес към благосъстояние и слава; в случай че слизате, не е добре, може да ви чакат неприятности.

Козирогът също е обвързван с разнообразни типове ограничавания. Сънищата могат да ви кажат какво не ви доближава и да ви подскажат по какъв начин да го получите. Луната в символ Козирог усилва опцията да сънувате родственици, родители, даже да са умряли.

Сънищата в петък

Ден на чувствената Венера. Сънищата под нейно въздействие са свързани с усеща, стремежи, персонален живот. Ако насън сте намерили или получили нещо като подарък - в реалност всичко ще се окаже добре, само че в случай че сте го изгубили или подарили – шансът ще ви заобиколи. За да имате благополучие в любовта, е добре да сънувате пари, сладкиши или цветя.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР