Сънищата на 2 лунен ден (до 07:06 ч)Днес чрез изпратените

...
Сънищата на 2 лунен ден (до 07:06 ч)Днес чрез изпратените
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – неделя – 24.05.20

Сънищата на 2 лунен ден (до 07:06 ч)

Днес посредством изпратените съновидения Висшите Сили се пробват да оказват помощ при избора на верния път, тъй че животът да потече в естетика и единение с останалия свят. Сънищата поучават да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и всекидневието от живота. В края на краищата ориста ни се състои от дребните неща.

Всяка, даже най-незначителната информация ще бъде потребна и ще има доста въздействие върху целия лунен месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни дейности.

Особено съществено внимание би трябвало да извърнат на сънищата в този ден тези, които са на кръстопът, в сложна обстановка и търсят вярното решение: това е сън, който може да помогне да се излезе от безнадеждното състояние.

Сънищата при Луна в Близнаци

Да сънувате призрачен сън или просто да имате противен сън под Луната в Близнаци, може да значи неуместно и незадълбочено отношение към хората, събитията, информацията, знаците.

Може би сте изразили (или просто почувствали) неуважение към труда или към напъните на някой друг; или напразно пилеете силата си, губите сили, средства. Подсъзнанието по този метод алармира за погрешно държание, заради проявени несериозност и лековерие.

Може да ви се прииска да споделите неприятния сън с някого (Луна в Близнаци прави хората по-разговорливи), само че в действителност би трябвало да сте по-сдържани и на никого да не разказвате съня си. Само в този случай неприятното няма да се сбъдне.

Цветните сънища с ярки променливи цветове надалеч не са необикновени в дните на Близнаците, като се има поради двойственият и изменчив темперамент на този знак. Но преобладаващият и значим цвят, на който би трябвало да се обърне внимание в сънищата при Луна в Близнаци е зеления – цветът на шефа на този знак Меркурий. Символиката на зеленото в сънищата подхожда на положението на несъмнено вътрешно равновесие на човек. Зеленото се смята за междинен цвят заемащ приблизително състояние сред „ топлите ” и „ студените ” цветове на спектъра.

От друга страна, зеленият цвят символизира придвижването на живота, защото Близнаците (подобно на планетата Меркурий) са променливи. Може да демонстрира непоклатимост и напредък, реализирани посредством любовта към разнообразието, придвижването, смяната на увлеченията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР