Сънищата на 19 лунен денСънищата в този ден могат да

...
Сънищата на 19 лунен денСънищата в този ден могат да
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – петък – 13.03.20

Сънищата на 19 лунен ден
Сънищата в този ден могат да бъдат плашещи и неприятни, само че могат да ви покажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е прекомерно елементарно да се направи неправилно умозаключение след съня, по тази причина се предлага да не се поясняват, в случай че нямате опит в това.

Сънищата в този лунен ден са въодушевени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, недоволства и психически пострадвания „ изпълзяват “ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или даже плашещи събития и облици.

Тези съновидения са мощно повлияни от интуицията ни. В тях постоянно се крие напътствие, което ни разрешава да разберем дали сме на верния път на духовното си развиване.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви илюзии, то в съня ви ще се появи този проблем. Тук се крие ключът и в случай че съумеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва изключително да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и по какъв начин сте се справили с него. Това ще бъде директно доказателство дали имате задоволително вътрешна сила, с цел да се борите в действителния живот.

Луната е в символ Скорпион

Под този знак Луната обилно „ обогатява ” сънищата ни с мистични тематики. Информацията, която идва в този интервал посредством сънищата, може да бъде сложна за анализиране. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „ Аз ”. Всички наши комплекси, секрети интимни фантазии, стремежи отразяват прочувственото ни задължение.

По това време може да сънувате умряли хора, заравяне. Възможно е да сънувате нещо доста неприятно, нещо, което не бихте желали след това да си спомняте или просто желаете бързо да забравите.

Сложната и ненапълно илюзорна същина на сънищата в дните на Скорпион се дължи в известна степен на въздействието на главните „ виновници ” -планетите Плутон и Марс. Плутон е виновен за ръководството на груповата сила на хората, до момента в който Марс дава способността да се ръководи персоналната сила. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР