Сънищата на 17 лунен денСънищата на този лунен ден са

...
Сънищата на 17 лунен денСънищата на този лунен ден са
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – сряда – 11.03.20

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са директно свързани с енергийното положение на човек. Ако не знаете по какъв начин да контролирате силата, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва безредно за поддържане на разнообразни положения, които не носят възприятие на задоволство и вътрешен мир.

Сънищата в този интервал са обилни. Важно е не толкоз наличието на съня, колкото възприятието, което оставят след пробуждане.

Ако сънят е прелестен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след сънят си се чувствате добре, това значи, че в живота си вървите в вярната посока и можете да разчитате на реализацията си в връзките с хората.

Ако след пробуждане на душата ви е тягостно или обезпокоително, това значи, че сте прекомерно затворени и би трябвало да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото, би трябвало да добавите повече творчество и наслада към живота си.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на сила или назад, къде не е рационално да я изразходвате.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под въздействие на Венера и може да са свързани с партньорските връзките, както персонални, по този начин и настоятелен. Те дават късмет да се усетят тези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

В съня си може да изпитате съмнения при взимане на някакво решение, да извършите избор или да имате някакви подозрения.

Мрачните сънища в тези дни не би трябвало да се одобряват като неизбежно неприятно предсказване. В дните на Везни се случва да се сънува призрачен сън единствено в случаите, когато психологичното равновесие на индивида е нарушено по една или друга причина. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР