Сънищата на 16 лунен денЧесто сънищата на този лунен ден

...
Сънищата на 16 лунен денЧесто сънищата на този лунен ден
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – четвъртък – 09.04.20

Сънищата на 16 лунен ден
Често сънищата на този лунен ден биват оракулски, само че не постоянно. Понякога те са просто огледало на нашето вътрешно положение.

Сънищата на този лунен ден са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болният човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възобновяване. Здравият човек, с помощта на сънищата си, се избавя от личното си напрежение, натрупало се в него.

Ако сънищата ви са много реалистични, те могат да се окажат оракулски. Можете да сънувате хора от действителния си живот, родственици или сътрудници, познати места. На картините, които виждате в подобен сън, би трябвало да им се обърне внимание и да бъдат вярно изтълкувани.

Ако сънищата ви са повече сюрреалистични, мистични или даже фантастични, тогава този сън не е нищо друго с изключение на отражение на вътрешното психологично положение, което подсъзнанието посредством съня транслира във вашето схващане. Тук съновници няма да ви оказват помощ.

Ако вярно изтълкувате тези облици, имате всички шансове да работите вярно върху себе си, над вашето държание и действия. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от неприятните качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Луната е в символ Скорпион, по тази причина сънищата могат да са изпълнени с мистичност. Понякога наподобяват на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която идва в този интервал посредством съня, може да бъде сложна за анализиране заради страстите които ни обземат в същото време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „ Аз ”. Всички наши комплекси, секрети интимни фантазии, неосъществени (или реализирани) стремежи отразяват прочувственото ни задължение.

Сюжетът на сънищата може да не резонира непосредствено с интимната страна на нашето битие. Магическото въздействие на Луната по време на този интервал е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия съкровен живот, което би трябвало да се промени и на какво би трябвало да се обърне внимание. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР