Сънищата на 16 лунен денЧесто сънищата на този лунен ден

...
Сънищата на 16 лунен денЧесто сънищата на този лунен ден
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – вторник – 10.03.20

Сънищата на 16 лунен ден

Често сънищата на този лунен ден биват оракулски, само че не постоянно. Понякога те са просто огледало на нашето вътрешно положение.

Сънищата на този лунен ден са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болния човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възобновяване. Здравият човек, с помощта на сънищата си, се избавя от личното си напрежение, натрупало се в него.

Ако сънищата ви са много реалистични, те могат да се окажат оракулски. Можете да сънувате хора от действителния си живот, родственици или сътрудници, познати места. На картините, които виждате в подобен сън, би трябвало да им се обърне внимание и да бъдат вярно изтълкувани.

Ако сънищата ви са повече сюрреалистични, мистични или даже фантастични, тогава този сън не е нищо друго с изключение на отражение на вътрешното психологично положение, което подсъзнанието посредством съня транслира във вашето схващане. Тук никакви съновници няма да ви оказват помощ.

Ако вярно изтълкувате тези облици, имате всички шансове да работите вярно върху себе си, над вашето държание и действия. Това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от неприятните качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата при Луна в Дева са свързани с съответна практическа помощ, както и с вероятностите, които би трябвало да се чакат. В съня си можете да подкрепяте някого или да оказват помощ на вас. Може да сънувате действителни хора – ваши познати, родственици, сътрудници. Сюжетните линии обаче не постоянно дават елементарни инструкции какво да предприемете.

Но би трябвало да знаете, че без значение какъв е сънят, той сигурно може да съдържа намек за това по какъв начин да действате в дадена обстановка, да вземем за пример, с цел да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата. Какво би трябвало да се направи, с цел да раздвижите зациклила обстановка. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР