Сънищата на 10 лунен денВ този лунен ден хората често

...
Сънищата на 10 лунен денВ този лунен ден хората често
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – петък – 03.04.20

Сънищата на 10 лунен ден

В този лунен ден хората постоянно имат приятни, приказни и доста позитивни сънища, защото носят мощен енергиен заряд. Често съновиденията са свързани с нашето семейство, с нашите близки хора, фамилните обичаи. Това може да е брачен партньор или деца, от дълго време умряли близки хора от рода.

Могат също по този начин да отразяват настоящото психическо положение. Това, което ви гнети, или в случай че имате с някого напрегнати връзки и основно по какъв начин да ги решите.

Много рядко, само че нормално тъкмо в десетия лунен ден, който се смята за ден на небесните блага, при нас в съня може да ни се яви дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в елементи какво ще ви каже. Този ангел може да ви даде скъпа информация, която, в случай че се пояснява вярно, може да донесе доста изгоди в живота, да ви помогне да се справите с сложни проблеми и да намерите излаз от задънена улица. Ангелът може да одобри друга форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също по този начин може да ви се появят вашите духовни или физически предшественици.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с обичания човек или креативните ви занимания, тъй като Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите по какъв начин ще се развият връзките ви с някой, който обичате, могат да покажат вероятни промени в любовта, идни креативен триумфи или разочарования.

Хората, които са с креативна специалност, могат да сънуват своите професионални достижения и неточности.

Тъй като Лъв се ръководи от Слънцето, сънищата демонстрират връзката ви с Бога (вярващите постоянно могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна работа или другарство с църковни служители).

Лъв също по този начин е знак на лукса, тъй че сънищата демонстрират също по какъв начин можете да постигнете „ кралски “ живот, какво би трябвало да извършите за това. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР