Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен

...
Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – четвъртък – 02.04.20

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен ден
На този ден сънищата могат да бъдат доста неприятни, да ви причинят болежка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се разсъните да се чувствате извънредно. Може да почувствате цялостно безсилие и уязвимост, даже лека меланхолия. Но хубавото е, че не са оракулски и не се сбъдват.

Подсъзнанието посредством съня ни насочва към тези места в тялото и живота, където има проблеми и би трябвало да се вземат решение. Образите, които се появяват в сънищата през този интервал, по-скоро демонстрират вашия вътрешен свят и отразяват персоналните спорове, надълбоко скрити на подсъзнателно равнище – нерешени проблеми от прочувствен темперамент. Затова като се разсъните от неприятния сън, не се опасявайте. Просто се опитвайте деликатно да анализирате всичко, което виждате и да разберете по какъв начин е обвързвано с вашето прочувствено положение.

Ако съумеете да интерпретирате вярно облиците, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „ възли “ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е обвързвано с вашата карма и всичко това изисква неотложно решение.

Сънища при Луна в символ Рак

Сънищата ни през този интервал са неразривно свързани с тематиките на дома, домашното огнище, всекидневието.

За мнозина работата е втори дом (ако е в положителния смисъл на думата). Отдават й доста мощ и сила, прекарват по-голямата част от времето си там, по тази причина за някои сънищата могат да се отнасят за мястоработата, сътрудници, другари от работата.

Ако сте сънували кошмари по това време, може да значат съществуването на някаква взаимозависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът да е предизвестие, че несъразмерната ви емоционалност няма да ви докара до нищо положително. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате градивна рецензия или имате взаимозависимост от някого. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР