Сънищата, които сте сънували, принадлежат на 23 лунен денПовечето от

...
Сънищата, които сте сънували, принадлежат на 23 лунен денПовечето от
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – вторник – 17.03.20

Сънищата, които сте сънували, принадлежат на 23 лунен ден
Повечето от сънищата на този лунен ден са тревожни, неприятни, мъчителни. Може да се разсъните с неприятно възприятие, да ви е тежко на душата. Но не приемайте нищо безусловно. Те могат да отразят ваш вътрешен спор, основан заради отхвърлянето на вашата същина или промени, които се случват както вътре във вас, по този начин и в близост.

Сънищата в този ден са лъжливи и даже противоположни на действителността. По предписание всичко се случва на назад. Ако сънувате нещо трагично и неприятно, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или околните ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънищата са свързани с вашия вътрешен свят, посредством тях вашият несъзнателен разум се пробва да ви съобщи значима информация. Например, с деликатен разбор на сънищата, можете да видите непредвиден излаз от обстановка, която дълго време ви тормози.

Единственият минус на сънищата в този лунен ден е, че са доста сложни за вярно пояснение. Те са цялостни със знаци и знаци, множеството от които нямат значение. Ето за какво, в случай че не сте в положение да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от подправено пояснение на сън и вярата в него.

Луната е в символ Козирог

Това усилва опцията да сънувате родственици, родители, даже да са умряли.

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето за какво, в случай че се притеснявате за кариерата си, би трябвало да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват съновиденията, свързани с нанагорнище на високо. Можете да се изкачвате на планина, да се возите на асансьор или да преодолявате някакво физическо затруднение. Трябва да запомните, че всичко това е обвързвано с вашите обществени достижения.

Да сънувате, че се качвате с асансьора нагоре е предсказване за бърз прогрес към благосъстояние и слава; в случай че слизате надолу, не е добре - може да ви чакат неприятности.

Козирогът също е обвързван с разнообразни типове ограничавания. Сънищата могат да ви кажат какво не ви доближава и да ви подскажат по какъв начин да го получите. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР