Сънищата, които ни спохождат, носят скрито послание. Сред най-често срещаните

...
Сънищата, които ни спохождат, носят скрито послание. Сред най-често срещаните
Коментари Харесай

Полетите насън издават скрита сексуална мощ

Сънищата, които ни спохождат, носят прикрито обръщение. Сред най-често срещаните сънища са да сънувате, че сте на обществено място – в учлище или в работата – без облекла.

Според Фройд сходни сънища издават подтискани полови стремежи. Всъщност можете да разберете посланието на съня си, в случай че се вгледате деликатно в детайлите – кой ви гледа, къде се намирате, кой е покрай вас.

Това в действителност може да се окаже възприятие за непълноценност в работата или мястото, където получавате образованието си. Друг постоянно срещан сън е че закъснявате за значимо място и изпускате нещо в действителност извънредно.

Това може да издава страдание за пропусната опция, както и липса на опция и предпочитание да извършите по този начин, че всичко в живота ви да застане на мястото си.

 Полетите насън издават скрита полова мощност

Можете да разберете защо тъкмо се отнася сънят, като фиксирате вниманието си върху това какво тъкмо сте изпуснали в съня си и кой е отчаян от това.

Да бъдете преследвани е един от най-честите сънища. Този сън издава, че имате възприятието, че не успявате да постигнете това, което желаете, както в кариерата си, по този начин и в фамилията си.

Можете да изпитвате комплекс за непълноценност в това отношение при съпоставяне с някой по-успял другар, сътрудник или комшия. Ако падате насън, това е знак, че чувствате липса на поддръжка и сте несигурни в доста обстановки.

Такъв сън е постоянно срещан при дами и мъже, които се занимават с интелектуална работа. Понякога този сън издава незадоволеност от връзките с половинката.

Ако летите насън, това издава мощна полова мощ. Въпросът е къде летите, защото летенето е знак на вашите упоритости. Ако не падате по време на летенето, значи се чувствате уверени в личните си сили освен в полово отношение.

Един от най-стряскащите сънища е този, в който зъбите ви падат. Зъбите са знак на нашето появяване, по тази причина в случай че сънувате, че ги губите, най-вероятно чувствате неустановеност, когато сте измежду хора, боязън ви е от проблеми в леглото и от това, че сътрудникът ви ще ви напусне.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР