Сънищата до 05:30 ч са под влияние на 26 лунен

...
Сънищата до 05:30 ч са под влияние на 26 лунен
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – събота – 21 март

Сънищата до 05:30 ч са под въздействие на 26 лунен ден, а по-късно са под въздействие на 27 лунен ден
Тази нощ е допустимо да получите откровения в съня си. След като се разсъните, е допустимо да почувствате известно неодобрение и вътрешен дискомфорт. Трябва да се вслушате деликатно в това възприятие и да се опитате да разберете същинските му аргументи. Символиката на сънищата в този момент е доста сложна.

Като предписание това, което виждате в съня си, отразява вашия вътрешен свят повече и демонстрира до каква степен сте в естетика с външния свят. Можете също по този начин да възприемате тези сънища като знак за това, до каква степен сте се отклонили от духовното към материалното и назад.

Ако вашите полезности не са уравновесени, в случай че изпадате в крайности и не сте в естетика със света, тогава ще изпитате явен енергиен дисбаланс.

Сънищата и тази нощ са под въздействие на Луна във Водолей

Те могат да са новаторски, да подскажат нови хрумвания, да намерите нови решения на актуалните проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или предавате познания.

Сънищата в събота

Изобилието от щастливи събития и приятни усещания, дарени от Морфей, приказва за приемане на доста позитивни страсти през идващите дни. Често съновиденията в тази нощ характеризират събитията от близкото бъдеще, освен за сънуващия, само че и за околните му другари или членове на фамилията.

Съботните сънища са под въздействие на Сатурн – планетата на рестриктивните мерки. Сатурн в никакъв случай не дава точни прогнози. В тези сънищата по-скоро ще откриете алегорични препоръки, които се предлагат да се употребяват като управление за деяние. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР