* Саниран блок протече след годинаПокривът на саниран миналата година

...
* Саниран блок протече след годинаПокривът на саниран миналата година
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пловдив. Фонтаните ни пропяха

* Саниран блок протече след година
Покривът на саниран предходната година с държавни пари блок протече, а жителите му харчат свои средства, с цел да оправят пакостите на строителите. Това твърди живеещият на осмия етаж на бул. " Дунав " 178 пловдивчанин Тодор Запрянов. Човекът се жалва пред " Марица ", че служащите срязали носещ винкел на терасата му и той я укрепил самичък, с цел да не падне.

* Перлите от античността, които гостите на " Пловдив 2019 " няма да видят

* Тотев трансформира и старините в партийна хранилка
Освен за привличане на туристи и помпане на локалния национализъм пловдивските старини имат и друго предопределение - да се трансформират в партийна хранилка по време на реставрацията си

* Обвинен в ликвидиране грък си живее умерено в Пловдив
44-годишният гръцки жител Георгиос Д, който е упрекнат от прокуратурата в южната ни съседка за обир и преднамерено ликвидиране, беше открит и задържан в

* Пловдив. Фонтаните ни пропяха
Пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина възобновиха нощес музикалната си стратегия. Шоуто от тон и светлина стартира от 21,30 часа, само че ще се излъчва единствено три вечери в седмицата - в четвъртък, петък и събота.

* В градината с бомбе е най-добре
За да е в помощ на читателите си, екипът на " Марица " сформира карта на най-дебелите сенки, където можем да се спасим от жаркото слънце в настъпващото през днешния ден астрономическо лято.

* Партийната дотация остава левче

* Дунавско корабче пуска котва на Гребната
Малко рибарско корабче ще бъде вдигнато на стоянка зад трибуните на Гребната база на 22 и 23 юни

* Фестивал трансформира Джендема в баснословен свят
Историческа възстановка на магическия празник Еньовден, бойни шампионати, декламиране на лирика, зрелище на шут, антични и средновековни танци и огнено шоу на кокили - това ще видят феновете на Фентъзи фестивала, които ще се организира този уикенд на Младежкия рид.

* 15 пивовари разливат еликсири в Капана
Третото издание на фестивала за крафт питие „ Две-три бири фест ” ще събере дружно занаятчиите пивовари и феновете на крафт пивото в Капана този уикенд.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР