Сани Котамаки, управител на Карготек за България, получи наградата за

...
Сани Котамаки, управител на Карготек за България, получи наградата за
Коментари Харесай

Българските аутсорсинг награди: "Карготек България" и "Експириън България"

Сани Котамаки, шеф на " Карготек за България, получи премията за " Стартъп на годината " от кмета на Пловдив Иван Тотев, който получи пък наградата за сполучливото развиване на цялата екосистема в региона на нововъведенията, технологиите и аутсорсинга

[БАА] Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) раздадоха за четвърти път годишните си награди за триумфи в нововъведенията, високите технологии и аутсорсинга. Технологичните " Оскар " -и бяха връчени в Пловдив на 17 май по време на първия районен конгрес за Югоизточна Европа на компании от софтуерния бранш и бранша на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност – SEE Innovation, Technology and Sourcing summit.

Днес " Капитал " показва спечелилите в категориите " Стартъп на годината ", " Най-добър шеф в IT секторa ", " Най-добър научно-развоен център ", " Най-добра обществено виновна политика " и " Бизнес постройка на годината ".

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък За втора поредна година премията за стартъп на годината завоюва " Карготек България ". Финландската компания за техника за обработка на товари откри световния си център за бизнес услуги в София през януари 2018 година, като той е първи в района на Централна и Източна Европа. Българското отделение доставя вътрешни услуги за компанията майка в областта на финансите, човешките запаси, ръководството на информация и снабдяването.

" Експириън България " получи награди в четири категории. Компанията стана най-хубав шеф в софтуерния бранш за 2019 година Наградата бе извоювана за извънредно ръководство на хората, също така получи и наградата за най-хубав научно-развоен (R&D) център и за компания с най-хубава обществено виновна политика, като единствено за последната година в доброволческите начинания са се присъединили над 750 чиновници с повече от 4600 часа непринуден труд. При тях отиде и премията за софтуерна бизнес постройка на 2019 година за новия им офис, в който компанията се нанесе тази година. За миналата година екипът на " Експириън България " се е разширил с 200 души до общо над 1000 чиновници, като единствено за последните две години броят им се е удвоил. Общо в целия свят компанията има над 16 хиляди чиновници. Приходите на " Експириън България " за 2018 година са 67.6 млн. лева

Кметът на Пловдив Иван Тотев получи специфичната премия за сполучливото развиване на цялата екосистема в региона на нововъведенията, технологиите и аутсорсинга.

Утре очаквайте показване на спечелилите в категориите " Най-иновативно работно място " и " Иновации в технологиите ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР