Сандра Бълок продължава да удивлява феновете както на кино екраните,

...
Сандра Бълок продължава да удивлява феновете както на кино екраните,
Коментари Харесай

5 причини защо Сандра Бълок изглежда млада на 57 години

Сандра Бълок продължава да удивлява почитателите както на кино екраните, по този начин и в всекидневието. Всеки път, когато Бълок мине по аления килим, всички погледи са вперени в нея и тя не крие, че работи доста, с цел да наподобява по този метод.

Ето за какво взехме решение да разберем каква е тайната на обичаната на всички актриса.

Сандра Бълок се занимава със спорт

26 години

Отнема доста време, работа и отдаденост, с цел да се поддържа форма. Въпреки графика, актрисата отделя най-малко час дневно за тренировките си, най-малко 6 пъти седмично.

През работния ден Бълок се пробва да тренира преди началото на фотосите. Актрисата идваше на снимачната площадка на Bird Box доста пъти в спортно облекло.

37 години

Сандра също обича да танцува, с цел да се оправи със напрежението, изключително след тежък ден. Звездите имат доста забързан живот, по тази причина актрисата употребява танца като форма на терапия. Тя споделя пред списание InStyle, че постоянно танцува сама, в случай че не може да си откри сътрудник.

Планк не е най-приятното упражнение, само че това не стопира актрисата

Всеки знае, че планкът е необикновен метод за поддържане на форма, а Сандра Бълок може да удостовери, че това упражнение може да не е най-приятното развлечение. Актрисата желае да може да носи децата си на ръце, по тази причина би трябвало да е здрава и мощна.

Тя се концентрира върху раменете и мускулите на горната част на тялото, постоянно се принуждава да прави планк за дълги интервали от време и демонстрира страхотни резултати.

За да остане в добра форма, Бълок освен спортува, само че и следи храненето. Актрисата доста деликатно управлява порциите и даже когато има прелъщение да яде повече, тя се стопира.

Бълок споделя, че не яде висококалорични ястия, с цел да поддържа метаболизма си деен и яде плодове и ядки, когато е гладен. Актрисата следи освен какъв брой яде, само че и какво яде.

Тя се пробва да яде пресни артикули, селскостопанско месо и ястия без захар и глутен. Спазва и избран хранителен режим, с цел да са по-ефективни спортните й занимания.

Понякога актрисата си разрешава да яде всичко, с цел да поддържа баланс.

Изглежда, че Бълок е свръхчовек, тъй като тя се снима във филми и в това време може да се храни уравновесено и да спортува постоянно, само че нищо земно не й е непознато. Тя посвещава един ден в седмицата на обичаните си ястия.

От петък до събота актрисата обича да прекарва времето си в излъчвания на SNL с виенски сладкиши, ядливо тесто за бисквитки или купа зърнени храни с мляко. “Това е самодоволство! ” тя споделя.

Звездата се занимава с йога и пилатес

57 години

В допълнение към постоянните тренировки, Бълок практикува йога и пилатес. Тя знае, че разтягането е потребно както за хубостта, по този начин и за цялостното богатство. С тези тренировки тя може да поддържа мускулите си в добра форма, както и да прекарва времето си на мира и тишина.

Какво мислите за тайната за здраве и хубост на Сандра Бълок? Имате ли сходни привички?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР